Lite bilder!

Här ett kort som visar mitt blodtryck!
Här kommer det lite bilder ifrån huset mitt och test er med min nya kamera
sjöutsikt

Ett år sedan

Jag heter Tomas Fredriksson bor i Tuna tillsammans med min fru Cordelia. Nu är det underbart att vi har sommar igen. Det är fantastiskt att vi får ha årstider. För ett år sedan tyckte jag att jag hade ett perfekt liv, en underbar fru, ett bra jobb, ja allt var bra. Men då helt plötsligt slogs fötterna undan för mig. Det hände det saker som jag fick uppleva den sommaren som man inte brukar varje år.

Det var så att jag fick en aortadissektion. Med andra ord: kroppspulsådern sprack. Den är uppbyggd vad jag förstår med tre lager och nu var det innersta lagret som sprack. När den sprack så slet den sönder en klaff i hjärtat som gjorde att jag inte fick riktigt syresatt blod i kroppen eftersom blodet rann tillbaka. Så jag fick ligga i en respirator i 10 dagar plus några veckor på sjukhuset. Sedan i september så gjorde dom en operation när dom bytte ut en del av min aorta och sydde fast aortaklaffen igen.

Vilken fantastisk sjukvård vi har!

Jag tillhör Furuhöjdskyrkans församling så för mig var det naturligt att be om förbön. Redan när började bli sjuk så skickade jag ut några sms om att jag var dålig så be för mig så skrev jag ungefär. Sedan när jag hamnade på sjukhuset meddelade min fru några i församlingen att det var riktigt illa och dom satte igång att be för mig. Dag och natt bad dom, att jag skulle få leva och att jag skulle bli frisk. Och det var inte bara dom i ifrån Furuhöjden som bad, utan mina vänner i Estland, Rumänien, Moldavien, Indien, Östervåla, Borås och personer på många flera platser över världen. Så många böner bads för mig. Bönerna behövdes verkligen, för jag var väldigt nära att dö. Deras böner gjorde susen och Jesus hörde deras bön och svarade. Läkarna sa att du har minst 6 månader som du måste vara på sjukhuset men den 6 augusti kom jag hem och den 25 september opererades jag. Jag fick veta att jag skulle få börja arbeta lite igen tidigast i början av det här året, men 1 december började jag jobba halvtid och ifrån 1 januari på heltid. Det är för att dom bad för mig och att Gud svarade på bönen som jag kan skriva detta. Jag skulle nog inte finnas nu annars. Jesus har förändrat mitt sätt att se på livet och inte ta allting för givet.

Vad tror du på? Jag tror på en levande Gud som svarar på bön och vill hjälpa mig. Och han vill hjälpa dig också får han det?

Kom till Furuhöjden och fråga oss som finns där varför vi tror på Jesus. Vi vill svara på din fråga efter bästa förmåga och dela med oss av vad Gud har gjort för oss var och en.

Ta inte livet för givet, utan se till att du har det rätt ställt med Gud.

Guds rika välsignelse önskar jag dig.

 

Tomas Fredriksson


Som dom säger det är bara krypa till korset!

Tänk så lättlurad man är egentligen. för några veckor sedan såg jag på tradera att det var en system kamera till salu och dum som jag är trodde att det var en digital kamera men så var inte fallet så nu äger jag gammal hederlig system kamera men det är inge fel på den som fick. inte alls den verkar riktigt bra enligt foto kjell som driver Alunda Foto så var det en bra kamera men dock inte en digital kamera så här såg annonsen. bara för att det stog megapixel så trodde jag att var en digitalkamera.

EN PROFFESIONAL MINOLTA 

SYSTEM KAMERA

RIKTIGT BRA

FUNGERAR MYCKET BRA

5.6 MEGAPIXEL KAMERA

VÄSKA MED FÖLJER

Skriver man så även på en analog eller?


RSS 2.0